קופנגן שלא הכרתם עם World Wide Fitness

"אי החולות הלבנים", יערות גשם טרופיים, השקיעות היפות בעולם, ובקיצור: האושר הגדול ביותר עלי אדמות. סקרנים לגלות איזו חופשה ספורטיבית ומפנקת סידרנו לכם הפעם?

IMG-20180514-WA0011 (1)

טוב, אנחנו חייבות להודות שיש לנו חולשה מיוחדת לאי הקסום הזה. קופנגן, הממוקם במחוז סורטאני שבמזרח תאילנד, הוא אחד האיים היחידים במדינה שעדיין לא עברו "מערביזציה" מלאה. בקונפגן יחכו לנו השקיעות הכי יפות שיש בתאילנד, ובתוליות ייחודית שהתרבות המערבית שכחה מזמן. החופים המבודדים, האנשים הלבביים, התרבות האותנטית והפשטות המדהימה הולכים להפתיע גם את מי שכבר ביקר במקום.

אז אם אתם בעניין של אימוני כושר תחת השמש ולאור שקיעה, למה לא לעשות זאת בליווי פוט מסג' איכותי, מטעמים חריפים בשוק מקומי או כמה רגעים של ליקוק קוקוס ומנגו בבגד ים? עם צוות המאמנות שלנו שידאגו לכם לחופשה בלתי נשכחת , תבינו מיד מדוע בחרנו בקופנגן כיעד לחופשת הכושר הבאה שלנו!

מסיבות? פולמון? לא רק! בואו לגלות קופנגן אחרת – גלויה אקזוטית מדהימה!

• חופשה: במהלך חודש פברואר 2019
    • טיסות: טרנס אטלנטיות הלוך ושוב + טיסות פנים בין האיים, העברות ימיות פרטיות ב-SPEED BOAT  ישירות משדה התעופה.
    • מלונות: אתר הנופש המפואר Anantara Rasananda Koh Phangan Villas המדורג 5* + מלון נוסף ללינת לילה בבנגקוק.
    • אירוח מפנק: על בסיס חצי פנסיון
    • 2 מאמנות כושר צמודות: ומקצועיות להפליא, שילוו אתכם לאורך כל החופשה
    • 2 אימוני כושר: בכל יום (בוקר וערב), המתאימים לכולם
    • אטרקציות: ספורט ימי, פעילויות אקסטרים, טיולי יום לאיים נוספים, צלילה
    • ערכה אישית: מבית World Wide Fitness
    • צלם צמוד: שייצור עבורכם זיכרונות מרגעי השיא בחופשה
    • היכרות: מפגש קבוצה מקדים יערך כשבועיים לפני מועד הנסיעה
IMG-20180512-WA0024 (1)
IMG-20180514-WA0013 (1)

עלויות:

מחיר לאדם בחדר זוגי בהרשמה מוקדמת עד ____- 2990$.

מחיר החל מתאריך ה-_____ -3090$.

מספר המקומות מוגבל! הבטיחו את מקומכם בעלות דמי הרשמה בסך 450$. יתרת התשלום תיגבה עד כחודש לפני מועד החופשה.

(החבילה אינה כוללת הוצאות אישיות, ביטוח נסיעות לחו"ל, היטל אשרת כניסה לזנזיבר בסך 50$ וכל מה שאינו כלול בחבילה הכוללת)

על המלון

קבלו את המלון הכי יפה בתאילנד! מלון Anantara Rasananda Koh Phangan Villas הוא אחד הריזורטים המבוקשים והיוקרתיים בעולם, והוא מחכה רק לנו עם חמישה כוכבים של פינוק מתמשך. ואם בפינוקים עסקינן, אז רק נזכיר לכם שכל חדר מעוצב בסגנון ייחודי ומצויד בבריכה פרטית (!!!) לאינטימיות מלאה. מסעדות הגורמה במלון מציעות שפע של אפשרויות קולינריות, הספא הוא אחד המפוארים והמפנקים שיש, הברים מחכים רק לנו עם שפע של שייקים טרופיים, ואם חשקה נפשכם באחת מהמסיבות המטורפות באי, speed boat פרטית תיקח אתכם ישירות מהמלון ובחזרה.

2-1200x900 (1)
555323

חוף הים הפרטי של הריזורט (טונג נאי פאן המקסים) נחשב לאחד החופים היפים ביותר בקופנגן, והוא הולך לארח אותנו לאימוני כושר מלהיבים, נופים עוצרי נשימה ורביצה אינסופית בין חולותיו הלבנים.

תנו לנו לקחת אתכם רחוק יותר, מפנק יותר ומהנה הרבה יותר! קופנגן מחכה רק לנו, אתם באים?