הנפש נופשת – על חיבור בין גוף לנפש בחופשה

הנפש נופשת – על חיבור בין גוף לנפש בחופשה.

בואו ונאפשר לעצמנו את פסק הזמן שמגיע לנו, את ההזדמנות להתחבר מחדש, לאהוב את עצמנו, לעבוד עם הגוף, להרגיע את הנפש – ולחזור טובים (וחטובים…) יותר הביתה, אחרי חופשה מרעננת.

המזוודה נרכסת ברוב הוד והדר, הדרכון מונח במעמקי התיק, הספר לקריאה במטוס מוכן למלא את פקודותינו, ולנו נותר רק לנשום עמוק ולהתחיל לדמיין את ההרפתקה החדשה שלנו. כשגלגלי המטוס מתנתקים מהקרקע, זה הזמן להשאיר את טרדות היום יום הרחק מאחור ולהקשיב לנפש שלנו. אז איך עושים את זה ומדוע זה חשוב כל כך? הנה כמה טיפים שיסייעו לכם לנצל את החופשה הבאה שלכם טוב יותר.

לא לפספס את המטרה

אחרי הכל, המטרה העיקרית שלנו בחופשה היא "למלא את המצברים". אז מאחר ואנחנו לא רכב והמצבר שלנו לא עשוי מחיבורים אלקטרוניים – בואו ונאזין למה שהנפש שלנו מבקשת מאיתנו. זה הזמן להניח את הנייד בצד (שלא לומר: להשליך אותו לתיק ולסגור את הרוכסן חזק), לפקוח את העיניים ולהביט סביבנו. זה הזמן לנשום עמוק ולהתמכר לאווירה האחרת, השונה כל כך מאווירת היום יום הלוחצת. זה הזמן לפנות – סוף סוף – זמן לדברים שאנחנו באמת אוהבים. קריאה, מנוחה, טיול נעים וכמובן, לא חשבתם ששכחנו, ספורט!

MAKE SPORT,  NOT WAR

נהנים מפעילות גופנית? אוהבים את האופן שבו הגוף שלכם מגיב לאימונים השונים? קשה להתחרות בתחושה הממכרת שמציפה אותנו בסיומו של אימון בו "פירקנו" כל שריר ואיבר בגוף. אך בפועל, השגרה הלוחצת גורמת ללא מעט אנשים לזנוח את שגרת אימוני הכושר, או במקרה הטוב – להצליח להשחיל אימונים מזדמנים מדי פעם. חופשה היא הזדמנות מצוינת להתחבר לגוף שלנו מחדש ולתת לו את תשומת הלב שהוא נהנה ממנה כל כך, רק שהפעם, הוספנו לכם  תפאורה מהפנטת בדמות מי טורקיז, חול לבן ועצי קוקוס. מבלי להיות כבולים לחדר הכושר או לפארק העירוני.

להיכנס ל"סטייט אוף מיינד" אחר

דמיינו שאתם מגיעים אל חוף ים בקצה השני של העולם לעת שקיעה ועורכים אימון פילאטיס, כשרחש הגלים משמש כסאונד מרגיע והרוח האקזוטית פורעת את שערכם. דמיינו ריצת בוקר מרגיעה מבלי שלאחריה מחכה לכם לו"ז צפוף הכולל חליפה חונקת וטלפונים מטרטרים, חשבו כמה אושר יציף אתכם כשתבינו שאתם לא חייבים לענוד שעון ולמהר ממקום למקוםולא חייבים למהררוץ – רק אתם, הטבע והגוף שלכם. פעילות גופנית מסייעת לנו לחוש שלווה, ליהנות מהרפיה מוחלטת ולשפר את מצב הרוח – לא רק בזמן החופשה, אלא גם הרבה אחרי שהיא נגמרת.

הספורט האקזוטי מחכה לכם

קורפו, זנזיבר, קופנגן וזהפיליפיניםנזיבר הם רק חלק מהיעדים האקזוטיים בהם בחרנו לחופשות הספורטיביות שלנו – ולא בכדי. אנחנו מאמינות שכדי למצות את אימוני הכושר עד תום, כדי להרגיש אותם גם ברבדים העמוקים של הנפש וכדי ליהנות מהם כמה שיותר, חייבים להעניק להם איכות אחרת שלא מצויה בשגרה שלנו.

אנחנו מאמינות שאימוני כושר הם דבר טוב ויעיל תמיד, אך הוא מועיל שבעתיים בזמן חופשה ביעדים אקזוטיים. בסוף החופשה, במטוס חזרה, יש מצב שאם תאזינו היטב – תשמעו את הגוף ואת הנפש שלכם מודים לכם כאחד.

בואו לתת לגוף ולנפש שלכם את ה"דלק" שהם זקוקים לו. הצטרפו לאחת החופשות הספורטיביות שלנו ותיהנו מכל הטוב שיש ליעדים האקזוטיים להציע. השגרה קוראת לכם להתנתק ממנה!