חופשה בזנזיבר

סידרנו לכם חופשה ספורטיבית באי הכי לוהט באוקיינוס ההודי! מוכנים לקפוץ ראש אל גלויה פסטורלית מלאה בנופים מדהימים, חווית נופש מושלמת ואימוני כושר מתקדמים?

תתכוננו ליהנות ובגדול, כי החוויה הבאה שלנו הולכת לנחות ממש עוד מעט ב… זנזיבר!!
במרחק פחות משש שעות טיסה ישירה מהבית, מחכים לכם החופים הלבנים והקסומים של זנזיבר. קבוצת איים ירוקה בשולי האוקיינוס ההודי, ממש מול חופי טנזניה . גן עדן לצוללנים וחובבי שנורקלינג. אתר חובה לאוהבי טבע שעדיין לא התקלקל ביד אדם. מקור עולמי מזה שנים של תבלינים אקזוטיים מיוחדים,. בקיצור, כל מה שלא תמצאו ליד הבית – אקזוטי, רומנטי ושובה לב ועין.

באי הקסום, והיפהפה, יחכה לנו ריזורט ברמה של חמישה כוכבים עם חוף ים פרטי, חוויות בלתי נשכחות, סיורים ואטרקציות, כיף שלא נגמר, הרפתקאות השמורות רק לקבוצה המיוחדת שלנו, והיי – אל תשכחו את אימוני הכושר שהכנו לכם! כל זה שלנו למשך שבוע שלם, ברמה הגבוהה ביותר ועם הפינוקים הכי שווים, כמו תמיד בחופשות של World Wide Fitness.

זנזיבר הקסומה קוראת לנו, ואנחנו כבר לא יכולות לחכות שתגלו מה הכנו לכם!

מה כוללת החבילה?

• 8 ימים ו-7 לילות: בין התאריכים 17-24 לאוקטובר 2018
    • טיסות ישירות: הלוך ושוב לזנזיבר, כולל העברות פרטיות
    • בית המלון: אתר הנופש המפואר Diamonds La Gemma dell'Est resort, המדורג 5*
    • אירוח: על בסיס הכל כלול (ארוחות, שתיה ומשקאות – חופשי!)
    • 2 מאמנות כושר צמודות: ומקצועיות להפליא, שילוו אתכם לאורך כל החופשה
    • 2 אימוני כושר: בכל יום (בוקר וערב), המתאימים לכולם
    • אטרקציות: שייט, צלילה, ספורט ימי וטיולי תרבות
    • ערכה מפנקת: מבית World Wide Fitness
    • צלם צמוד: שייצור עבורכם זיכרונות מרגעי השיא בחופשה
    • היכרות: מפגש קבוצה מקדים יערך כשבועיים לפני מועד הנסיעה
shutterstock_479712880

עלויות:

מחיר לאדם בחדר זוגי בהרשמה מוקדמת עד 15/8/18- 2700$.

מחיר החל מתאריך ה-16/8/18 -2850$.

מספר המקומות מוגבל! הבטיחו את מקומכם בעלות דמי הרשמה בסך 450$. יתרת התשלום תיגבה עד כחודש לפני מועד החופשה.

(החבילה אינה כוללת הוצאות אישיות, ביטוח נסיעות לחו"ל, היטל אשרת כניסה לזנזיבר בסך 50$ וכל מה שאינו כלול בחבילה הכוללת)

על המלון

מלון Diamonds La Gemma dell'Est resort מחכה רק לנו עם חווית נופש ייחודית ועם תנאי אירוח מהגבוהים ביותר בעולם הנופש – על בסיס הכל כלול! דמיינו ריזורט המוקף יער טרופי עם חוף פרטי במרחק הליכה, חדרים מרווחים, שקיעות הצופות לאוקיינוס ההודי, ארבע מסעדות גורמה, ברים (הכל כלול, כבר אמרנו?), מתחם ספא מפנק ומרכז צלילה במרחק נגיעה – במילים אחרות, דמיינו גן עדן.

diamondsstaroftheeast_huznzse_hero_2

וכדי לפתוח לכם את התיאבון עוד קצת…

אימוני הכושר והסדנאות

אימונים פונקציונאליים, אימוני ריצה על החוף, Bootcamp, אימוני זוגות, פילאטיס, עיצוב, שיעורי core, מתיחות, אימוני Hiit, אימוני TRX, סדנאות בטן ואימונים חדשניים נוספים מבית היוצר של World wide fitness.